Home Alcoi VICTÒRIA EN LA NOVA CREU ALTA, SABADELL 0 ALCOYANO 1 I A...

VICTÒRIA EN LA NOVA CREU ALTA, SABADELL 0 ALCOYANO 1 I A MEITAT TAULA

1786
0
SHARE

Un golaç de Lino al cap de 19 minuts de partit i una bona segona meitat dels de Mir, ha estat suficient per a guanyar en un camp difícil com és el del C.E. Sabadell. Els catalans van ser millors en la primera meitat, però van marxar al descans perdent; no obstant això en la segona meitat els de Mir van superar clarament als de Toni Seligrat i es van portar 3 punts que deixen al Deportivo en 10ª posició en la classificació, això sí, encara més a prop quant a punts de la zona baixa que dels llocs de Play-Off.
No sempre el futbol reflecteix en el marcador l’esdevingut en el terreny de joc; i la paradoxa ha volgut que un Sabadell superior a l’Alcoià en possessió, domini córners, etc. ha marxat al descans, entre altres raons perquè la millor jugada del partit, l’ha protagonitzat el conjunt visitant per banda esquerra quan el capità Navarro ha guanyat la línia de fons, i la seua passada de la mort l’ha rematat amb força i cama esquerra Lli anotant un gol que val el seu pes en or, ja que van significar els 3 punts en joc. Malgrat continuar dominant els de Seligrat, al descans es va arribar amb 0-1 en el marcador.
Després de la represa l’Alcoyano va millorar en possessió i va saber gestionar molt bé el marcador favorable, i almenys aconseguir que l’equip arlequinat no disposés de cap ocasió; encara que això sí van reclamar un penal en el 62´que l’àrbitre no va concedir. El Deportivo que va vestir amb l’equipament de la bandera d’Alcoi, tampoc va disposar d’ocasions, i fins i tot es va permetre el luxe de fer grans rondes amb molta possessió en els últims 10 minuts del partit.
Per l’Alcoyano van jugar; Bañuz, Barreda, Navarro (cp), Tomás Ruso, Primi, Fomeyem, Córcoles, Omgba (Hermosa), De Lerma, Lino ( Rubio), i Vicente Pérez.
El pròxim partit de l’Esportiu serà el Dissabte 22 en El Collao, i enfrontarà a l’Alcoià i al Perelada. I després del partit la lliga farà una aturada per Nadal, i els de Mir no tornaran a jugar fins al 6 de Gener, a Cuenca.