Home Alcoi Victòria treballada per al PAS Alcoi front l’Alpicat (4-5) que manté als...

Victòria treballada per al PAS Alcoi front l’Alpicat (4-5) que manté als alcodiamistes invictes

516
0
SHARE

Visita complicada la que tenia el Patí Alcodiam Salesià Alcoi en la jornada 15 de l’OK Lliga Sud, la 2ª Divisió del l’hoquei patins nacional. Els de Lorenzo Pastor s’enfrontaven a l’Alpicat a terres laietanes, situat en la zona alta de la classificació. Un conjunt aguerrit que és especialment dur al seu terreny, i que ha posat les coses difícils al vigent líder en un xoc que ha estat a punt remuntar.

Tot després de que el primer actes es tancara amb avantatge per a l’Alcodiam, que guanyava per 0-2. Però la segona part ha resultat més disputada i els locals han arribat inclús a empatar el xoc. Una nova espenta dels visitants els ha posat de nou per davant en el marcador per 2-5, però un frenètic darrer minut de l’Alpicat ha posat el definitu 4-5 al marcador i l’esglai en els alcodiamistes, que han vist prop l’empat.

Una nova victòria per al PAS Alcoi -i ja en son 14 en 15 enfrontaments- els manté líders amb 6 punts per damunt del segon classificat, l’Alcobendas. La propera jornada dels de Pastor reben a terres alcoianes al Burguillos d’Extremadura, al que ja va derrotar en l’anada per 1-6.