Home Destacats Voluntaris netegen indrets rurals a Onil davant la detecció d’abocaments de brossa...

Voluntaris netegen indrets rurals a Onil davant la detecció d’abocaments de brossa al terme colivenc

211
0
SHARE

Els termes municipals de les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan plens de camins que recorren les seues àrees rurals. Al tractar-se de zones no massa habitades i sense excessiva presència de persones, alguns desaprensius aboquen les seues restes allí mateix. Un gest insalubre que deixa un rastre de brossa d’aquestes persones que, lluny de recollir les seues restes, les abandonen en punts que, moltes vegades, tenen valor natural.

Aquest fet s’ha detectat per part de l’Ajuntament al terme municipal d’Onil. Durant els darrers temps han aparegut diferents indrets amb restes de brossa, com borses o botelles. Tantes que ha sorgit un moviment voluntari a la població que ha dut a terme una neteja esporàdica a alguns punts del terme colivenc. Durant el passat cap de setmana, aquest col·lectiu de voluntaris ha recollit amb les seues pròpies mans fins a 6 grans bosses de brossa.

El propi col·lectiu ha instat al Consistori a que duga a terme accions de neteja pels camins rurals d’Onil amb l’objectiu d’eliminar punts on s’acumula brossa. D’altra banda, l’Ajuntament ha anunciat accions d’educació ambiental a la població per a conscienciar als desaprensius que aboquen aquestes deixalles per a que abandonen aquest tipus de comportaments.