Inici Alcoi Vora 550 alumnes nous obrin el curs universitari 2019/2020 al Campus d’Alcoi...

Vora 550 alumnes nous obrin el curs universitari 2019/2020 al Campus d’Alcoi de la UPV

409
0
COMPARTIR

El Campus d’Alcoi de la UPV, l’ens formatiu de referència a la ciutat i la seua àrea d’influència, enceta aquest dimecres un nou curs lectiu. Ho fa amb vora 550 nous alumnes que enguany comencen els seus estudis, tant de grau com de postgrau, al campus alcoià. Aquest dimarts, la majoria d’ells han sigut rebuts pel cos docent alcoià, que els has traslladat totes les possibilitats i serveis d’aquest nou camí que enceten.

Setembre és habitualment el mes en que la immensa majoria de treballadors i estudiants finalitzen les seues vacances estivals. Uns per a tornar al seu lloc de treball i altres per a encetar un nou curs lectiu, independentment de si es tracta d’educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, FP o Universitària. Milers d’alumnes es preparen durant aquestes jornades per a tornar a les aules.

Entre eixos alumnes es troben aquells que comencen la seua formació universitària. A l’interior alacantí, l’ens universitari per excel·lència és el Campus d’Alcoi de la UPV, que hui ha donat la benvinguda als seus nous alumnes. En total són uns 550 estudiants els que enguany ingressen al campus alcoià, uns 470 dels quals comencen qualsevol dels diferents graus que ofereix l’ens. La resta pertanyen a màsters propis del Campus de la UPV a la ciutat d’Alcoi.

L’objectiu d’aquesta jornada de benvinguda és traslladar als nous alumnes tots els serveis i suports que els ofereix el Campus d’Alcoi de la UPV. La immensa majoria d’ells provenen del Batxillerat i donen un bot important en la seua vida, per al que compten amb tot l’assessorament dels diferents serveis que els ofereix el campus alcoià.

Bona part dels 550 nous alumnes del total de més de 2.500 que alberga el campus provenen de fora de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Un fet que contribueix a fer més encara d’Alcoi una cuitat universitària.