Home Alcoi El Comtat activa un servei de bus per als alumnes d’FP a...

El Comtat activa un servei de bus per als alumnes d’FP a l’institut de alcoià de Batoi

691
0
SHARE

El servei de transport que intercomunica les localitat de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla no permet a dia de hui accedir a qualsevol de les poblacion de les comarques. Un problema que es converteix en molt dolent per a famílies amb joves en edat escolar que cursen la seua formació fora de les seues localitats natals. Molts estudiants sense vehicle propi pateixen aquest tipus de circumstàncies cada dia, especialment a la comarca del Comtat.

A bona part de les poblacions que la composen no existeix transport públic més enllà del que facilita la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat per als estudiants que viatgen a Alacant. Per això, ara l’associació de pares i mares (AMPA) del CIP FP Batoi d’Alcoi ha organitzat un servei de bus per a apropar als estudiants al centre educatiu alcoià. L’autobús recorrerà les localitats de l’Alqueria d’Asnar, Muro i Cocentaina per a un servei que no només es restringeix al centre de Batoi, sinó també a centres com Les Paúles o Sant Roc.

El primer bus eixirà a les 7 del matí des d’Alqueria d’Asnar, per a passar 10 minuts més tard per Muro i 20 després per Cocentaina. Ja en horari de vesprada, el bus farà el mateix recorregut però a partir de les 14 hores. La tornada serà després de la darrera classe que tinga lloc en el centre. Tots aquells interessats en accedir al servei poden fer-ho al telèfon 96 533 01 12 pel preu de 55 euros al mes per alumne.