Inici Alcoi El PSPV demanarà la construcció d’una escola infantil al Partidor d’Alcoi

El PSPV demanarà la construcció d’una escola infantil al Partidor d’Alcoi

378
0
COMPARTIR

El PSPV continuarà treballant la pròxima legislatura en la millora dels centres educatius d’Alcoi i com primera actuació cal apuntar l’aposta per la construcció d’un nou centre que vinga a substituir a les actuals instal·lacions de l’Escola Infantil El Partidor.

L’Ajuntament sol·licitarà la construcció d’aquesta nova escola infantil dins de la convocatòria del Pla Edificant, que s’ha ampliat i permet presentar nous projectes, i es preveu la seua construcció en uns terrenys a la zona de La Torre de les Maçanes, la qual cosa facilitarà seguir pràcticament en la mateixa zona en què es troba actualment El Partidor, però prestant un servei de major qualitat, en tractar-se d’unes noves instal·lacions amb totes les condicions necessàries per a una educació d’aquestes característiques. En quant a les línies, en principi comptaria com a mínim amb les mateixes que presta en l’actualitat, a l’espera que pogueren ampliar-se en funció de les necessitats.

La gestió de la nova escola infantil El Partidor continuarà depenent de Conselleria i se sumarà als tres centres municipals destinats a aquest segment educatiu, com són els de Jesuset del Miracle, Batoi i Zona Nord.

Cal recordar que durant aquesta legislatura a través del Pla Edificant, dependent de la Conselleria d’Educació, s’han aprovat intervencions en nou centres educatius de la ciutat per 12 milions d’euros.

El secretari d’Organització del PSPV a Alcoi i actual regidor d’Educació, Alberto Belda, remarca que “a través del Pla Edificant de Conselleria aconseguirem posar al dia totes les instal·lacions educatives públiques de la ciutat. Amb aquesta nova escola infantil es consolida l’aposta de Conselleria i de l’Ajuntament pel tram de zero a tres anys, que se suma a la gratuïtat de les aules de dos anys tant de les escoles infantils municipals com de les noves aules del Romeral i Miguel Hernández, consolidant així l’oferta en aquest tram. Amb això, Alcoi se situa en un lloc preferent quant a qualitat i quantitat de l’oferta educativa en aquest segment d’edat”.