Home Alcoi En marxa les obres per adequar l’accés al camp 3 del Poliesportiu...

En marxa les obres per adequar l’accés al camp 3 del Poliesportiu Francisco Laporta

877
0
SHARE

L’ajuntament està portant endavant tal com va anunciar l’obra d’adequació de la costera de baixada al camp César Narro 3 el número dels Camps del Serpis, perquè puguen pujar i baixar vehicles. Açò permetrà que aquest camp es puga utilitzar com aparcament en moments puntuals on hi ha una assistència massiva al poliesportiu quan aquest camp no s’utilitza.

L’actuació la està realitzant l’empresa Asfaltos y Construcciones Aitana SL i l’import és de 15.512,81 euros (IVA inclòs). “Tenim el plànol i l’estudi realitzat per utilitzar aquest camp com aparcament mentre es porten endavant les obres d’ampliació del Poliesportiu, atès que els caps de setmana la seua utilització és mínima, el plànol indica que caben 270 vehicles”, ha indicat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

L’aparcament també es podrà utilitzar durant l’esport en 3D, i mentre duren les obres d’ampliació del poliesportiu que es duran endavant a partir de l’estiu.

“Cal tenir en compte que la utilització d’aquest camp és mínima i que l’actuació no contempla modificacions en el terreny de joc, amb aquesta obra donem solució a un problema que patíem en el poliesportiu degut a la gran afluència de públic en cotxe, i açò és perquè tenim una gran oferta esportiva en la nostra ciutat”, ha conclòs el regidor d’Esports, Alberto Belda.