Inici Alcoi Generalitat aporta fons per a consolidar el treball de dinamització de la...

Generalitat aporta fons per a consolidar el treball de dinamització de la Cambra de Comerç d’Alcoi

203
0
COMPARTIR

La Cambra de Comerç d’Alcoi ha rebut un suport amb el que es garanteix la continuïtat de la seua tasca de dinamització econòmica a la ciutat dels ponts i la seua àrea d’influència. Una zona que s’eixampla fins la Foia de Castalla o la Vall d’Albaida, i per a la que ha rebut el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible amb la signatura d’un conveni que aportarà 50.000 euros enguany als seus fons. Amb ell, el Consell reconeix la tasca de les Cambres de Comerç.

Arreu de tot el País Valencià existeixen diverses Cambres de Comerç, ens destinats a intercomunicar el món empresarial i comercial de la seua demarcació. Algunes d’elles tenen caire provincial, com la d’Alacant, de la que depenen, en part, la resta de les cambres de caire més local. A la ciutat d’Alcoi n’existeix una que en aquest dimarts 25 ha rebut una nova espenta per part de la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana que dirigeix el murer Rafa Climent. L’administració regional ha signat hui un conveni de col·laboració amb l’ens.

El document estableix una dotació financera per part del Consell per a ajudar al funcionament habitual de la Cambra d’Alcoi, a la que considera com un ens fonamental en la tasca de dinamització econòmica de la zona. La influència de l’ens comercial alcoià va més enllà de la pròpia ciutat dels ponts, arribant a emprendre accions a la Vall d’Albaida, cap al nord, o Ibi, cap al sud. Precisament eixa capacitat per a dinamitzar econòmicament territoris adjacents a la seu de la Cambra ha detonat la posada en marxa d’aquest conveni d’ajuda.

Amb l’acord resin signat, la Conselleria d’Economia Sostenible aporta 50.000 euros per a garantir el funcionament de la Cambra de Comerç d’Alcoi en quant a l’operativitat de seu personal. L’ens va estar amenaçat en el passat amb la desaparició degut al seu mal estat econòmic, però ha reflotat, entre altres, gràcies a la bona tasca duta a terme per a la millora econòmica de les localitats de l’interior nord d’Alacant i sud de València. La intenció és que el conveni, vàlid per a enguany, vaja renovant-se en propers exercicis.

La dotació permetrà a la Cambra de Comerç d’Alcoi una major operativitat per a desenvolupar la tasca de promoció econòmica per al teixit econòmic de l’interior alacantí.