Home Alcoi La normalitat torna a Alcoi amb tres jornades de treball intens del...

La normalitat torna a Alcoi amb tres jornades de treball intens del sevei de neteja després de les Festes

0
SHARE
Aigualeig a la Plaça d'Espanya d'Alcoi una vegada finalitzades les Festes de Moros i Cristians.

La Regidora de Medi Ambient i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alcoi, Teresa Sanjuán, ha acompanyat aquest dimecres als responsables de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), concessionària del servei de neteja i recollida de residus, en una inspecció per diferents punts d’Alcoi per a comprovar el repàs que està duent a terme l’empresa per a posar a punt la ciutat després de les Festes de Moros i Cristians, dates durant les quals s’ha triplicat el servei.

Des que van finalitzar les celebracions i fins aquest dijous 25 s’estan intensificant l’escombratge, els aigualejos i la recollida de residus, a més de reubicar els contenidors en les seues localitzacions habituals. Segons ha subratllat Sanjuán, “el servei ha sigut, en general, excel·lent, encara que sempre revisem aquelles coses que poden millorar-se o corregir-se per a pròximes ocasions”.

L’edil recorda que el repàs de la neteja després de les Festes no solament s’està duent a terme en el Centre, sinó també en altres barris, com la Zona Nord. També ha volgut agrair a tots els operaris i treballadors per l’esforç i eficiència durant aquests dies grans d’Alcoi.