Inici Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi suspèn l’homenatge de dilluns a Camilo Sesto per voluntat del...

L’Ajuntament d’Alcoi suspèn l’homenatge de dilluns a Camilo Sesto per voluntat del fill de l’artista

1454
0
COMPARTIR

Al llarg del matí del divendres 20 de setembre, l’Ajuntament d’Alcoi ha rebut la cridada telefònica de l’advocat de Camilo Blanes Ornelas, únic fill de l’artista alcoià Camilo Sesto. El jurista ha comunicat al Consistori alcoià que, pel moment, no pot permetre que es celebre l’acte que estava previst a la ciutat natal del cantant per a retre-li homenatge i que Alcoi poguera acomiadar-se del seu personatge més internacional.

Segons l’advocat, el fill de Camilo Sesto encara no ha obert el testament de son pare, pel que no pot autoritzar l’ús de les seues cendres, com estava previst per al dilluns 23. Això sí, el representant legal de l’hereu de Camilo ha agraït en nom del seu client el fet de que Alcoi s’haja bolcat en donar el més sentit dels acomiadaments per a un dels artistes espanyols més reconeguts a nivell mundial.

A hores d’ara, l’acte, que preveia la instal·lació d’una capella ardent a l’entrada de l’Ajuntament d’Alcoi queda cancel·lat. No obstant, totes dos parts confien en poder dur a terme l’homenatge que mereix Camilo una vegada es coneguen les voluntats del cantant després de l’apertura del testament. El Consistori alcoià es manté obert a dur-lo a terme quan la família ho considere oportú.