Inici Alcoi Tres jornades per a potenciar habilitats i trobar treball a Alcoi amb...

Tres jornades per a potenciar habilitats i trobar treball a Alcoi amb Isra García

542
0
COMPARTIR

Isra García és un colsutor i especialista en màrqueting natural d’Alcoi, que es troba desenvolupant des del 2017 una novedosa iniciativa relacionada amb la formació per a trobar ocupació. El programa ha recorregut ja 36 ciutats espanyoles fomentant les habilitats necessàries per a que qualsevol aturat puga aconseguir una ocupació després de passar pel taller que ofereix García.

Aquesta iniciativa rep el nom de Programa per a l’Excel·lència, i tracta d’oferir en sessions intensives durant 3 dies capacitats per que qualsevol aturat trobe ocupació. A Alcoi la cita és entre el dilluns 23 i el dimecres 25 de setembre a l’Àgora. En els diferents tallers, Garcia mostra als aturats com poden potenciar les seues habilitats individuals per a trobar un lloc de treballs.

Les anteriors experiències d’Isra García amb aquest programa han aconseguit inserir laboralment al 84% dels inscrits. Ara bé, és necessària la total implicació dels aturats que participen de la iniciativa, que a més té caràcter gratuït i només requereix de dur a terma la inscripció mitjançant la web programa-de-excelencia.com.