Inici Alcoi Les piscines alcoianes registren un 15% més de banyistes aquest estiu respecte...

Les piscines alcoianes registren un 15% més de banyistes aquest estiu respecte a 2018

194
0
COMPARTIR

L’estiu de 2019 ha sigut un dels que major afluència ha registrat en els darrers anys a les piscines municipals de la ciutat d’Alcoi. En total han sigut més de 52.000 els usuaris de les 3 infraestructures d’aquestes característiques que existeixen a la capital alcoiana: José Trenzano, Juan Agudo Garat i Batoi. A les tres s’han superat les xifres d’assistència durant una temporada que s’allarga de juny fins finals de setembre.

Una de les explicacions de l’augument de banyistes enguany l’atribueixen des de l’Ajunament d’Alcoi a les millores instal·lades per a aquesta temporada a les diferents piscines alcoianes. La posada en marxa d’abonaments més assequibles per als usuaris i l’increment d’actes lúdics per a tota la família a les piscines alcoianes són alguns dels motius de l’increment de persones durant l’estiu a aquestes instal·lacions.

En concret, la piscina que més usuaris ha registrat és la José Trenzano -ubicada a les faldes de la Mariola-, que ha passat dels 20.775 usuaris del 2018 a 23.534 persones enguany. El mateix ocorre a la Juan Agudo Garat de Caramanxel, on la xifra de banyistes ha passat de 16.534 a 17.776 enguany; mentre que la Batoi ha vist créixer els seus usuaris dels 7.527 de 2018 als 10.717 d’enguany.

Les dades apunten a un continu creixement de la xifra de banyistes a les piscines alcoianes, pel que el Consistori seguirà apostant per les millores en les infraestructures i ampliar la programació per a continuar en aquesta línia.