Home Alcoi 2000 Alcoyanistes acomiaden la temporada del Deportivo front l’Andorra

2000 Alcoyanistes acomiaden la temporada del Deportivo front l’Andorra

463
0
SHARE

Imatge: vídeo C.D. Alcoyano

Alcoyano 2 Andorra 3

Tot i la derrota, tot i no haver guanyat un partit a la fase eliminatòria per pujar a Segona, els ànims son bons perquè l’equip jugarà el pròxim any a la Primera federació.

Aquest matí al camp municipal de El Collao s’ha disputat el que ha sigut l’últim encontre d’aquesta temporada per al C.D. Alcoyano, front el F.C. Andorra.

Cal dir que els de la ciutat dels ponts, no es jugaven res en aquest encontre, ja que el pas a la segona divisió era imposible degut als anteriors resultats. Tot i això els blanc-i-blaus han jugat un molt bon partit buscant una última victòria, encara que no s’ha vist reflectat al marcador. Al minut 30 Pau estrenava marcador fent el 0-1. Set minuts després Riverola augmentava la distancia marcant el 0-2, resultat amb el que finalitzava la primera part tot i que l’Alcoyano ho ha disputat durant els primers 45 minuts.

A només 3 minuts de l’inici de la segón part, l’Andorra aconseguia marcar el que seria el seu tercer i últim gol al minut 48, realitzat per Casadesús. Temps després i amb la realització de 3 canvis els
locals aconseguien reaccionar i marcar 2 gols en menys de 10 minuts, situació que ha fet pensar per un moment que la remuntada era possible. Els gols han estat de Ángel 1-3 al minut 61 i Mourad 2-3 al 68, deixant un marcador que ha sigut el definitiu.

Hi ha que destacar la temporada que ha desenvolupat el Deportivo, que encara que no ha pogut pujar a la Segón Divisió, ha aconseguint mantindres a la lliga Primera Federació, la competició de bronze d’ara, que enguany es divideix en dos lligues diferents (1 RFEF i 2 RFEF), per la qual cosa el jugar a ella es considera un ascens. Recordar que es el segón ascens consegutiu amb Parras al capdavant.

Desde tvA els felicitem pels resultats.