Home Alcoi EL DEPORTIVO ES DEIXA LA IMBATIBILITAT EN EL PORT DE SAGUNT, ACERO...

EL DEPORTIVO ES DEIXA LA IMBATIBILITAT EN EL PORT DE SAGUNT, ACERO 1 ALCOYANO 0

1544
0
SHARE

Crònica per Jose Carlos Pla.

Després de 27 setmanes consecutives sense perdre la notícia dins del Grup 6é de la 3a Divisió és la primera derrota del Club Deportivo Alcoyano que va perdre per la mínima en el Fornás del Port de Sagunt. Un camp de gespa artificial amb unes magnífiques instal·lacions, però que no obstant això no hi havia molt de públic malgrat la presència del líder de la classificació que es presentava amb el distintiu d’invicte.

La primera meitat va acabar sense gols i sense ocasions, amb un Deportivo que va presentar la mateixa alineació que 6 dies abans en El Collao davant el Novelda.

Després de la represa en el minut 51 l’Acero va aconseguir l’únic gol del partit en una jugada en la qual es va confiar en excés la defensa blanc-i-blava.

El quadre De Vicente Parras va tindre un parell de bones ocasions totes dues en les botes del madrileny Óscar Díaz, en la primera se li va ser alt una passada de la mort de Juanma Acevedo i en les acaballes del partit, el seu llançament de falta des de la frontal va pegar en el pal però va marxar finalment fóra. Per tant els alcoyanistes s’han mantingut invictes les primeres 27 jornades del campionat, i han caigut per primera vegada en el partit 28é.

Per l’Alcoyano van jugar José Juan, Navarro (cp), Raúl, Garcés (Peiró), Devesa, Jony Ñíguez, Diakité, Óscar Díaz, Acevedo, Pau Franch i Ruba (Moltó).

La majoria de la jornada es juga demà, i caldrà esperar fins aleshores per a saber el folgat avantatge del Deportivo, que tindrà com a pròxim rival a un Hèrcules B que ve de guanyar en les seues 2 últims partits, serà en El Collao el Diumenge 15 a partir de les 17.00 hores.