Home Alcoi La ‘nova normalitat’ permet a la Protectora d’Alcoi convocar la VII Escola...

La ‘nova normalitat’ permet a la Protectora d’Alcoi convocar la VII Escola d’Estiu amb tints animalistes

1452
0
SHARE

Com cada estiu des de fa set anys, la Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi ha organitzat la seva escola d’estiu ‘Amics peluts’. L’associació animalista posa en marxa així  una de les seves activitats dirigides a sensibilitzar els més joves sobre animalisme i medi ambient. Una iniciativa que té lloc durant l’etapa estival per a sensibilitzar als més joves al voltant del respecte als éssers vius i l’entor natural.

S’obri ara el període de matrícula per a una activitat dirigida a joves d’entre 8 i 18 anys d’edat. ‘Amics peluts’ pretén inculcar en els més joves l’amor i respecte pels animals que la ‘Prote’ promou. Tot això mitjançant activitats com educació canina, tallers mediambientals, classes de reforç amb personal qualificat, jocs en plena natura, piscina, tallers per conèixer com treballar amb animals i excursions. I el més important per a tothom, amb tota la diversió possible, envoltats d’un entorn inigualable, i amb totes les
mesures higienicosanitàries marcades per la llei.

Per a més informació i inscripció dels interessats s’han d’adreçar a l’correu electrònic de la
associació: info@protectoradealcoy.com. Amb la seva escola d’estiu animalista, la Protectora torna a les seves activitats de cara a el públic, després d’uns mesos en què l’associació ha hagut de suspendre diversos actes. Malgrat tot la situació de la pandèmia, la cura dels animals que atén l’ens s’ha garantit, pel que amb la tornada a la normalitat l’associació afronta els seus pròxims reptes amb il·lusió.