Home Ibi IBIAE posa en marxa la segona fase del projecte d’economia circular

IBIAE posa en marxa la segona fase del projecte d’economia circular

160
0
SHARE

IBIAE començarà la segona fase del projecte d’economia circular, que s’està desenvolupant al llarg d’aquest 2020. En aquesta fase es posa a la disposició de les empreses associades a IBIAE, i durant un període de 2 mesos, un servei gratuït de tutories que assessorarà les empreses participants en el projecte amb els passos a seguir per a la posada en marxa de projectes relacionats amb la implementació de l’economia circular.
L’objectiu és donar un impuls a les empreses perquè coneguen què és el que es pot aconseguir, i analitzar amb elles quins poden ser els principals camps que obri l’economia circular com a nou enfocament econòmic. En aquest punt resideix la importància de les tutories, ja que el que es pretén és donar a les empreses tota la informació sobre economia circular que puguem condensar.
L’objectiu seria entendre-les com a pastilles de circularidad. Són elements que entren en el teixit de l’empresa i posen la llavor d’una idea, una possibilitat de desenvolupament futur que òbriga la possibilitat de treballar en el concepte de circularidad com a eix estratègic de l’empresa.
En aquest apartat és on entra en joc la figura del tutor. Si l’empresa rep la informació, i genera interés, és fonamental que algú ajude a l’empresa al fet que eixa idea germine. L’objectiu no és que el tutor porte de la mà a l’empresa en tot el projecte. L’objectiu és donar a l’empresa les eines necessàries perquè pose en marxa un projecte on la circularidad siga l’eix central, i que aquesta circularidad es convertisca amb el temps en un dels eixos estratègics de les empreses participants.