Home Alcoi 23 medalles per al Club de Gimnàstica Alcoi El Pastoret en el...

23 medalles per al Club de Gimnàstica Alcoi El Pastoret en el Campionat d´Espanya

798
0
SHARE

23 medalles, de les quals 7 són ors, 8 plates i 8 bronzes les que ha aconseguit el Club de Gimnàstica Alcoi “El Pastoret” en el Campionat d’Espanya Base i Individual Absolut de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina.

Set dels representants del club han participat en aquest campionat d’Espanya, un número que haguera sigut més alt de no haver sigut per la difícil situació que estem vivint en l’actualitat pel Covid-19.
La competició va estar marcada per un estricte protocol per a assegurar la seguretat de tots els participants, havent de competir sense públic, fet que fa que les competicions siguen diferents mancant la calor del públic.

A continuació els vam mostrar els resultats obtinguts pels gimnastes:
BASE 3:
– LLUÏA CASABUENA: Va aconseguir el títol de CAMPIONA D’ESPANYA EN LA GENERAL, gràcies a les seues bones actuacions en tots els exercicis, i obtenint a més DUES MEDALLES D’OR I UNA DE PLATA PER APARELLS.
o Classificació general: 1a CAMPIONA D’ESPANYA
o Salt: 1ªCAMPIONA D’ESPANYA
o Paral·leles: 1ªCAMPIONA D’ESPANYA
o Barra: 4a
o Sòl: 2a
– ÀNGELA MENGUAL: Va quedar SUBCAMEPONA D’ESPANYA EN LA GENERAL just per darrere de la seua companya i gràcies a la seua regularitat en cada aparell i obtenint 3 MEDALLES DE PLATA I 1 DE BRONZE EN AQUESTS.
o Classificació general: 2a
o Salt: 3a
o Paral·leles: 2a
o Barra: 2a
o Sòl: 2a

BASE 4:
– ELENA LLACER: Va aconseguir el TERCER LLOC EN LA GENERAL de la seua categoria gràcies a la regularitat en tots els seus exercicis.
o Classificació general: 3a
o Salt: 14a
o Paral·leles: 6a
o Barra: 4a
o Sòl: 3a
BASE 6:
– LAURA MENGUAL: Amb una brillant participació Laura va obtindre el títol de SUBCAMPIONA D’ESPANYA EN BASE 6 i 3 MEDALLES DE BRONZE.
o Classificació general: 2a
o Salt: 3a
o Paral·leles: 3a
o Barra: 5a
o Sòl: 3a

VIA OLÍMPICA 6:
– AITANA MORANT: Aitana ens va sorprendre per la seua confiança durant tota la competició, que li va portar a aconseguir l’el títol de *SUBCAMEPONA D’ESPANYA A BARRA DE *QUILIBRIOS i el BRONZE EN SÒL en aquest exigent nivell.
o Classificació general: 5a
o Salt: 6a
o Paral·leles: 4a
o Barra: 2a
o Sòl: 3a

ELIT JÚNIOR (VIA OLÍMPICA 9):
– LAURA CASABUENA: Debut per a Laura en aquest difícil nivell amb una excel·lent participació i resultats. Va obtindre el 5é LLOC EN LA GENERAL tan sols avançada per les 4 integrants Júnior del CAR de Madrid i estant molt prop de la 3a classificada en SÒL amb el seu excel·lent 4a posició.
Laura va rebre la felicitació de les entrenadores de la Selecció Espanyola que van mostrar molt d’interés en el seu pas pel campionat, tant el dia dels entrenaments com el dia de la competició, animant-la a continuar treballant dur i comunicant-nos el seu interés en ella per a un futur no gaire llunyà.
o Classificació general: 5a
o Salt: 5a
o Paral·leles: 8a
o Barra: 5a
o Sòl: 4a

BASE 6 MASCULINA:
– LEANDRO ARIEL DE LA VEGA: El nostre únic representant masculí en aquests nacionals va deixar el pavelló ben alt, aconseguint el TERCER LLOC EN LA CLASSIFICACIÓ GENERAL i medalla en tots els aparells:
o Classificació general: 3r
o Sòl: 1r CAMPIÓ D’ESPANYA
o Poltre amb arcs: 3r
o Anelles: 1r CAMPIÓ D’ESPANYA
o Salt: 1r CAMPIÓ D’ESPANYA
o Paral·leles: 2n SUBCAMPIÓ D’ESPANYA
o Barra fixa: 1r CAMPIÓ D’ESPANYA

El balanç total de premis durant aquest complicat nacional va ser excel·lent, aconseguint 7 ors, 8 plates i 8 bronzes, a més de quatre 4t i cinc 5é llocs, però el més important de tot és la manera i les ganes amb les quals van afrontar tots ells la competició més important de la temporada.
Des del club només lamenten la falta dels gimnastes que no van poder participar per la situació tan complicada que estem vivint com són Lucas Santonja, Toni Barrull, Neo Zayas, Lola Galiana, Valeria Cortell, Ainhoa Lucas, Marta Botí, Aina Ferre, Júlia Ferre, Mar Miró, Elsa Terol, Olga García, Paula Gilabert, Inés Sánchez, María Miralles i Melissa Ocaña. A tots ells els animen perquè continuen posant el mateix entusiasme en els seus entrenaments per a poder brillar en les pròximes competicions.