Home Alcoi La creació de més aparcaments es converteix en la proposta mes votada...

La creació de més aparcaments es converteix en la proposta mes votada dels pressupostos participatius d’Alcoi

533
0
SHARE

Una vegada finalitzat el termini de votacions i amb una participació del 7%, tres punts més que l’any anterior, ja coneixem les propostes guanyadores dels pressupostos participatius d’Alcoi. Els 319.000 euros del pressupost aniran destinats a quatre propostes que són la creació d’aparcaments, dotar de material a l’espai públic de gimnàstica artística, rehabilitar la costera del col·legi Santa Ana i millorar els patis i espais exteriors dels centres educatius.

D’aquestes propostes la que més vots ha rebut ha sigut la creació de més zones d’aparcament per als barris del Centre, Eixample i Santa Rosa, amb Amb 1070 vots. Li segueix amb 826 vots dotar de material i elements de seguretat l’espai públic de gimnàstica artística. La proposta de rehabilitar la costera del col·legi Santa Ana, transitada tant per vianants i vehicles ha comptat amb 716 vots i finalment 689 vots per a ‘Patis Actius’, una proposta que té com a objectiu millorar els patis i espais exteriors dels centres educatius públics (aprenentatge fora de l’aula).

Quant a les propostes de despesa corrent, es faran totes les propostes presentades, ja que la suma total de l’import no supera la quantitat màxima establida que són 80.000€, per la qual cosa es realitzaran exposicions d’artistes emergents, Una campanya de sensibilització sobre persones amb TEA, la creació d’una App que indique les rutes, agenda d’activitats, consells per a la convivència, etc, es realitzaren diverses formacions per part de la protectora d’animals per a millorar l’adaptació dels animals entre altres.