Home Alcoià 5 nous positius mantenen la incidència baixa en l’Àrea de Salut d’Alcoi

5 nous positius mantenen la incidència baixa en l’Àrea de Salut d’Alcoi

1398
0
SHARE

Es mantenen les xifres de contagiats en l’Àrea de Salut d’Alcoi amb una incidència d’11 casos per cada 100.000 habitants en tot el departament, segons les dades oferides en l’última actualització de la Conselleria de Salut i en la qual hem de lamentar un mort.

El municipi on l´incidència és més elevada, 84 casos per cada 100.000 habitants, continua sent Banyeres, que suma dos casos positius des del dimarts passat a més de lamentar una defunció. Li segueix Alcoi que també suma dos positius per Covid-19, però compta amb una incidència menor, 3 casos per cada 100.000 habitants.

Amb un positiu nou es troba Cocentaina, localitat que es está en nivell de risc per tindre una incidència de 52 casos per cada 100.000 habitants.

La resta de municipis del departament de Salut d’Alcoi no suma cap positiu en aquesta actualització de hui divendres 16 d’Abril.

Feia dies que el departament de salut no tènia que lamentar cap mort, però amb el nou que suma hui Banyeres el compute de morts des que s’iniciara la pandèmia ascendeix a 416 persones.