Home Societat L’IX Congrés Nacional Ordinari la UGT-PV que tria de nou a Ismael...

L’IX Congrés Nacional Ordinari la UGT-PV que tria de nou a Ismael Senent com a Secretari General

693
0
SHARE

L’IX Congrés Nacional Ordinari la UGT-PV que s’ha celebrat a València sota el lema “JUNTS I AJUNTES AVANÇEM” ha elegit a Ismael Senent com a Secretari General per als quatre pròxims anys, amb un 90,57% del total dels 106 vots emesos (dels quals han sigut a favor 96, 9 vots en blanc i 1 nul) dels 112 delegades i delegats convocats.

També s’ha elegit a Ismael Sáez com a Secretari General d’UGT-PV així com als sis membres de la Comissió Executiva Nacional d’UGT-PV.

L’IX Congrés Nacional Ordinari de la UGT-PV, ha aprovat la gestió de la Comissió Executiva Nacional, la gestió del Comité Nacional així com la Comissió de Control per aclamació.

També s’ha aprovat el programa d’acció del sindicat per als pròxims quatre anys, així com els canvis introduïts en els estatuts de l’organització. Els diferents Secretaris Generals triats per a representar a la UGT-PV en els diferents territoris també han obtingut el mateix recolzat amb 90,57% dels vots de les delegades i delegats convocats.

En aquesta nova etapa Ismael Senent continuarà amb el treball en conjunt amb les estructures de les federacions amb l’objectiu de donar la millor resposta i atenció al conjunt de reballadors i treballadores, mantenint l’ocupació digna i amb dret.

Quant a personalitats i convidats fraternals, els quals també s’han vist reduïts a causa de la pandèmia, destacar l’assistència d’una gran representació de Conselleres i Conselleres així com diversos càrrecs públics de la Generalitat, a més del president de CEV, Salvador Navarro.
La clausura s’ha dut a terme amb les intervencions del President de la Generalitat, Ximo Puig així com el Secretari General d’UGT, Pepe Alvarez i tancant aquest 9é Congrés Ordinari amb les paraules del Secretari General d’UGT-PV Ismael Sáez.

El lema d’aquest IX Congrés de la UGT-PV “JUNTS I JUNTES AVANÇEM” representa la necessitat
de posar en valor el Dialogue Social, enfortint el pes del sindicat en la societat necessari per a adaptar el sindicat a les noves necessitats de les treballadores i treballadors i per tant del conjunt de la Societat.

Els fons de reconstrucció de la Unió Europea han de garantir que el model industrial a Espanya siga un tractor per a l’ocupació i l’augment de la riquesa”, però sense deixar a ningú arrere.