Home Alcoi Reunió al polígon Cotes Baixes per transformar-se en entitat de gestió i...

Reunió al polígon Cotes Baixes per transformar-se en entitat de gestió i modernització

839
0
SHARE

Els propietaris de les empreses ubicades al polígon industrial de Cotes Baixes d’Alcoi es reuneixen en assemblea el proper 20 de setembre amb la intenció d’aprovar la transformació de l’actual associació d’empreses en Entitat de gestió i modernització (EGM).

Es tracta d’una catalogació d’àrea industrial que atorga la Generalitat Valenciana i que permetria al polígon, constituït com a associació des dels anys 80, ser una de les primeres EGM de la Comunitat.

Aquesta nova EGM, gestada de la mà de l’Ajuntament d’Alcoi i FEDAC en els últims 3 anys, permetrà al polígon establir convenis anuals amb el consistori per tal de millorar i modernitzar la zona industrial. També amb altres administracions.

També serà la plataforma a través de la qual es canalitzaran les inquietuds de propietaris i empresaris i es plantejaran objectius i necessitats de forma més directa a l’Ajuntament.

Convertir-se en EGM facilitarà la possibilitat de sol·licitar ajudes i subvencions a organismes autonòmics i provincials, establir contactes entre empresaris, informació immobiliària sobre naus industrials disponibles per a lloguer i venda. Una àrea industrial tecnològica i dotada de tots els avantatges i serveis que requereix el mercat actual i que contribuirà a l’establiment de contacte comercial amb altres empreses de fora o proveïdors.

L’Associació de polígon, entitat associada a FEDAC, completa així un ardu procés de transformació de l’entitat sempre de la mà de l’Ajuntament, que ha respost a les reivindicacions i requisits urbanístics, energètics i de serveis plantejats per l’empresariat.