Home Alcoi GALACTICA ha preparat per a la tardor 8 expedicions d’aprenentatge per fomentar...

GALACTICA ha preparat per a la tardor 8 expedicions d’aprenentatge per fomentar la innovació intersectorial en els sectors aeroespacial, tèxtil i de fabricació avançada i el 2n Hackathon

222
0
SHARE

El projecte europeu GALACTICA va llançar al juliol 8 expedicions d’aprenentatge per a la innovació intersectorial en els sectors aeroespacial, tèxtil i de fabricació avançada que se celebraran al llarg de la tardor de 2021. Es tracta d’una oportunitat per visitar, aprendre i escoltar casos d’èxit d’empreses líders en diferents sectors industrials. Així mateix, estan obertes les convocatòries de bons de viatge per participar, a través d’expressions d’interès. D’altra banda, al juliol es va llançar també el 2n Hackathon de GALACTICA, obert a start-ups i pimes, així com a estudiants universitaris amb seu a la Unió Europea (UE27) o Regne Unit.

Les expedicions d’aprenentatge són una oportunitat de conèixer les últimes tendències en els sectors aeroespacial, tèxtil i de fabricació avançada, participar en els tallers de fertilització intersectorial i en les oportunitats de networking que ofereix GALACTICA.

La informació i inscripció sobre les expedicions d’aprenentatge de GALACTICA es pot realitzar des de la pàgina web: https://galacticaproject.eu/

En la mateixa es pot trobar l’agenda completa i suport financer per participar. Les startups i les pimes poden sol·licitar ajuts de viatge de fins a 650 € per participar en un de les expedicions d’aprenentatge de GALACTICA.

El Hackathon de Galactica és un repte d’innovació obert amb l’objectiu de trobar noves idees en fase inicial que combinin la fabricació avançada amb el sector aeroespacial i / o tèxtil.

La inscripció està oberta fins al 24 de setembre de 2021. Es poden consultar el termini de participació i inscripció a la pàgina web: https://galacticaproject.eu/second-galactica-hackathon/

El concurs es desenvoluparà d’octubre a desembre de 2021. Està obert a equips de pimes, Start-Ups i Estudiants de la Unió Europea.

El 2n Hackathon GALACTICA es desenvoluparà en dues rondes, primer un repte virtual sobre innovació oberta de l’1 a el 14 d’octubre (la primera ronda serà totalment online), i una segona ronda per als finalistes seleccionats (fins a 10 equips) el 30 de novembre i l’1 de desembre de 2021. La segona ronda es celebrarà a Barcelona (lloc per confirmar i subjecte a condicions sanitàries). Els finalistes podran optar a bons de viatge per assistir a la segona ronda.

Tots els projectes seran avaluats per experts de 10 clústers i organitzacions europees, tant des de la perspectiva tècnica com empresarial.

Es premiarà 4 equips amb un import total de 50.000 € i tindran l’oportunitat d’accedir a altres eines de suport de GALACTICA (Orbital Projects, Pioneer Acceleration) per seguir donant suport a la ampliació de les idees innovadores i crear noves cadenes de valor.

PYMEs & Start-ups 25.000€
Ganador
 10.000€
 Finalista
Studiantes 10.000€

Ganador

  5.000€

  Finalista