Home Destacats Ibi celebra el dia de l’arbre

Ibi celebra el dia de l’arbre

384
0
SHARE

Amb motiu del Dia de l’Arbre, l’Ajuntament d’Ibi ha organitzat per al diumenge, 27 de febrer, la tradicional plantació d’arbres al Paratge Natural Municipal de Sant Pascual -Torretes. El Dia de l’Arbre és un dia reivindicatiu en què el municipi ibense se suma a una proposta mundial en què es fan actuacions en pro de la preservació de les riqueses naturals de què disposem.

Aquest any, tal com ja es va realitzar el 2020, com afegit a les activitats habituals de plantació d’arbres, es farà a més una activitat de neteja de residus de la zona de Sant Pasqual. La jornada està prevista que inicie a les 9.30 hores, des de l’Ajuntament, per anar caminant cap al paratge natural i, una vegada allà, procedir a la plantació d’arbres en una de les zones recreatives i naturals més especials de la localitat. Les espècies que es plantaran són carrasques, ginebres, arboços, aurons, romeus, freixes, savines, llentiscles i pins.

Pilar Herráiz, tinent d’alcalde de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ibi, declara que “recuperem una jornada important i necessària per a la conscienciació sobre el medi ambient i el benefici que ens reporta a tots el gest de replantar i tenir cura de les espècies vegetals que ens envolten. Sempre ha estat una jornada estupenda, en què passar una bona estona amb família o amics, i espere que aquest any que el reprenguem torne a ser igual”.

L’activitat és gratuïta i l’horari de plantació previst és de 10.00 ha 14.00 h. Per participar no cal fer inscripció prèvia i per ampliar informació els interessats poden posar-se en contacte amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ibi, telefonant al 96 555 24 50, ext. 215 oa medioambiente@ibi.es