Home Alcoi El Bo Consum torna a Alcoi per incentivar l’economia local durant les...

El Bo Consum torna a Alcoi per incentivar l’economia local durant les compres nadalenques

543
0
SHARE
Façana principal de l'Ajuntament d'Alcoi.

L’Ajuntament d’Alcoi renova la campanya del consum per a Nadal amb una subvenció de 277.040 euros de la Diputació Provincial d’Alacant. La campanya compta amb la col·laboració de Facpyme i el suport d’entitats com ACECA, Federació de Comerç, Cámbra de Comerç i els mercats municipals.

Igual que en l’anterior campanya, els consumidors interessats podran adquirir bons per valor de 20, 50 i 100 euros fins a un import màxim de 140 euros per persona, on l’Ajuntament finança el 50% amb els quals després podran realitzar les seues compres en els comerços que s’adherisquen.

Els bons seran efectius del 15 al 22 de desembre i es podran adquirir eixos mateixos dies a través del portal web Bons Consum. A més, hi haurà venda presencial el 20 de desembre en l’Oficina de Comerç per a persones amb dificultats en la tramitació en línia, com majors de 60 anys o persones amb diversitat funcional. Es reservarà un total de 30.000 euros en bons per a aquesta venda presencial, que requerirà el pagament amb targeta.

Acollida de la primera campanya del bo consum

La primera campanya dels ‘Bons Consum’ va tindre lloc del 9 de setembre al 9 d’octubre amb resultats molt positius. A aquesta campanya se sumen les iniciatives anteriors com les ajudes ‘ReactivAlcoi Comerç’. Entre totes dues campanyes van suposar una repercussió de més d’1,3 milions d’euros en els negocis locals.

La regidora de Comerç, Vanesa Moltó, ha manifestat que “dins de les iniciatives per al foment del consum local, es duu a terme una nova edició dels ‘Bons Consum’ per a aquest Nadal. Animem als comerciants a adherir-se i a tota la ciutadania a fer ús d’ells per a poder fer les seues compres estalviant-se el 50% en els negocis d’Alcoi”.