Home Alcoi Victòria de l’Alcoyano en lliga i tercer de la tabla

Victòria de l’Alcoyano en lliga i tercer de la tabla

633
0
SHARE

Auquest mig dia El Collao ha sigut testic de la 6a victòria consecutiva dels blanc i blaus en totes les competicions que disputa. Cal recordar que es tracta del segón encontre guanyat aquesta setmana després del fet històric de la pasada jornada de Copa del Rey front al Real Madrid. El rival de huí ha sigut un Oriola que ve d’unes jornades de descans a causa de varis possitius dins del seu planter. Els de la vega baixa no amb pogut amb un Deportivo que està de ratxa i que ha encaixat dos gols. En primer lloc Jona encaixaba el 1-0 a la primera part al 42, arribant així amb aquest marcador a la fi del primer temps. Ja a la segón part Raillo al minut 86 sentenciava el 2-0 marcant el penal que s’havia produït sobre Mourad.

Després de tots els partits de la jornada l’Alcoyano es situa a la tercera posició de la tabla empatat a punts amb el segón classificat, l’hércules, que huí a perdut per dos gols front als de David Albelda.

L’alineació de huí per part del Deportivo: José Juan, Jordán, Primi, Raúl González, Pablo Carbonell, Alberto Rubio (73′ Raíllo), Jony Ñíguez, Juanan (73′ Solbes), Ramón (54′ Diakité), Juli (54′ Juli) y Jona (54′ Mourad).