Home Alcoi 745 places de graus i dobles graus completades, i 1.213 en llista...

745 places de graus i dobles graus completades, i 1.213 en llista d’espera en la preinscripció del Campus d’Alcoi de la UPV

0
SHARE
Imatge d'estudiants del Campus d'Alcoi de la UPV.

El 100% de les places oferides en els 7 graus i 2 dobles graus que s’imparteixen al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) s’han completat en el procés de preinscripció. El període de matriculació ordinari està previst per al dilluns 17 i dimarts 18 de juliol en la web del campus.

Les 745 places oferides s’han vist superades per altres 1.213 sol·licituds que queden en llista d’espera. Els graus amb major nombre d’estudiants en llista d’espera han sigut els d’Enginyeria Informàtica, amb 333 candidats, i Enginyeria Mecànica, amb 182. En la resta de graus oscil·la entre els 100 i els 130 estudiants en llista d’espera.

En total, amb 1.958 les persones que, entre preinscrits i llista d’espera, han mostrat el seu interés per estudiar a Alcoi. Una xifra rècord fins hui.

Segons Pau Bernabéu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, “les dades de la preinscripció són realment positives. Estem molt satisfets perquè els nostres graus i els nostres màsters universitaris han tingut una resposta molt positiva. Estem satisfets perquè són diversos anys amb un 100% de demanda de places i amb una considerable llista d’espera”.

Bernabeu comparteix les xifres positives amb la comunitat universitària i la ciutat d’Alcoi i felicita “el professorat, al PAS i a tota la ciutat d’Alcoi per la seua contribució a aquest èxit. Es dona la circumstància que hi ha més persones esperant entrar a Alcoi que les que han formalitzat la preinscripció”.

El director del Campus llança un missatge de confiança als alumnes que han quedat en llista d’espera. Segons Bernabeu, “des del Campus farem el possible i l’impossible perquè els estudiants preinscrits i que han quedat en llista d’espera puguen estudiar en la nostra Universitat. Sobretot, els que resideixen a les nostres comarques”.