Home Esports L’atleta iberuda Miriam Martínez aconsegueix la novena plaça al Mundial paralímpic

L’atleta iberuda Miriam Martínez aconsegueix la novena plaça al Mundial paralímpic

518
0
SHARE
Imatge de les xarxes de Miriam Martínez, de l'entrenament per al Mundial

L’esportista iberuda Miriam Martínez, aconsegueix la novena plaça al Mundial d’Atletisme adaptat que s’està celebrant a París.

Des del dissabte dia 8 i fins al dilluns 17 de juliol, la capital francesa està acollint per primera vegada el Campionat Mundial paralímpic, sent aquest el major esdeveniment esportiu adaptat que es du a terme abans dels Jocs Paralímpics de París 2024.

Miriam Martínez ha estat lluitant i treballant contra la seua malaltia des de va aconseguir la seua plata a Tòquio 2020. Ara, ha competit de nou, aquesta vegada a l’Estadi “Charlety” de París, i ho ha fet en la modalitat de llançament de javelina F-34, aconseguint la novena plaça.

A un audiovisual compartit a les seues xarxes socials l’acompanya un text on l’esportista declara que “tenía claro que podía pasar, que dolería pero opté por arriesgar todo […] Sin duda me he llevado la mejor lección de todas, “no puedes evitar el proceso, ni cambiar tu destino por mucho que luches contra tu cuerpo” , […] y me he llevado el mejor regalo, una lección de vida”.