Home Alcoi 90 corredors participen en la LXVI edició del trofeu Sant Jordi Santiago...

90 corredors participen en la LXVI edició del trofeu Sant Jordi Santiago Blanquer d’Alcoi

78
0
SHARE

El passat diumenge 26 de setembre va tenir lloc la LXVI edició del trofeu Sant Jordi-Santiago Blanquer, amb un total de 107 inscripcions, van prendre la sortida 90 corredors en una matinal de ciclisme acompanyada de bon temps.

Després del tall de cinta inicial realitzat pel Sant Jordiet Fernando Rius i pel president de l’associació de Sant Jordi Juan José Olcina, acompanyats per Alberto Belda regidor d’esports i Sergio Cortés president de la UCA, va donar inici aquesta LXVI edició del trofeu Sant Jordi.

La cursa que va transcórrer per les carreteres de les nostres comarques, va estar marcada per l’alt ritme fent que s’arribara a la meta abans el temps previst per l’organització, arribant a fer una mitjana de gairebé 40km / h per part del guanyador de la cursa.

Edgar Curto va ser el que es va proclamar guanyador en una escapada en solitari des del col·legi la Salle, fent de la pujada de la buitrera un port determinant, va arribar a meta amb un temps oficial de 2h 40min traient als seus perseguidors un poc més d’un minut. El primer classificat local va ser Pablo Garrido que va estar en lluita fins a l’últim port i arribant en un meritori 30 lloc juntament amb un dels grups perseguidors.

Mentre, el Gsport Team es va proclamar campió per equips.

Al lliurament de trofeus van assistir membres de l’Associació de Sant Jordi, entre ells el Sant Jordiet Fernando Rius, a més d’Alberto Belda regidor d’esports d’Alcoi.