Home Alcoi Pintura i disseny gràfic amb la figura del pintor Laporta, eixos de...

Pintura i disseny gràfic amb la figura del pintor Laporta, eixos de la Fira Modernista d’Alcoi 2020

804
0
SHARE

L’edició del 2020 de la Fira Modernista d’Alcoi prestarà especial atenció a la figura del pintor alcoià Francisco Laporta. Aquesta decisió suposa que l’esdeveniment modernista per excel·lència a la capital de l’Alcoià es centrarà en disciplines com la pintura o el disseny gràfic. En totes dos va destacar l’artista alcoià nascut al 1850, pel que enguany s’esperen novetats en quant a la programació específica del personatge al que es ret homenatge amb l’esdeveninent.

La fira, que celebra la quarta edició amb un elevat grau de consolidació a la ciutat dels ponts, tindrà lloc entre el 21 i el 27 de setembre a Alcoi. No obstant, la ciutat que la convoca no serà l’única que participe dels actes, ja que altres com Cartagena ja han demanat poder dur a terme alguna activitat durant la seua celebració a Alcoi. Serà al mes de maig quan es conega la programació definitiva.

Mentre tant, els alcoians ja coneixen una data que reserven per a gaudir de la recreació de l’època daurada de la ciutat. De fet, la xifra d’ens socials alcoians que participaran enguany supera a la de l’edició anterior. La Fira Modernista 2020, a més, tindrà un major ressò a nivell autonòmic després de la declaració d’Alcoi com a Capital Valenciana de la Cultura 2020/2021.