Home Cocentaina Dos empreses contestanes ofereixen carpes i neteja de vehicles sanitaris, policials i...

Dos empreses contestanes ofereixen carpes i neteja de vehicles sanitaris, policials i de serveis

1318
0
SHARE

L’altruïsme que s’ha destapat arrel de la propagació de l’epidèmia de Covid19 i les seues conseqüències a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla suma cada dia nous exemples. La carència de materials per a que els sanitaris, cosss de seguretat, etc… puguen protegisrse del coronavirus són insuficients. Mentre els respectius governs treballen per a abastir aquestes infraestructures, són moltes les empreses que donen gel alcohòlic, mascaretes, ulleres, viseres o guants.

A Cocentaina, dos empreses dedicades al muntatge de carpes i a la neteja amb ozó han oferit de forma gratuïta els seus serveis per a ajudar als serveis d’emergències durant la seua batalla contra el virus. D’una banda, la mercantil de carpes s’ha oferit a instal·lar-les en cas de que siga necessari ubicar hospitals de campanya. D’altra, la de neteja s’ha oferit a netejar en tant sols 20 minuts cada vehicles aquells que utilitzen sanitaris, policia i Guàrdia Civil o Bombers o taxis.

Les dos empreses de la capital del Comtat han unit forces i, a partir d’aquest dimecres 1 d’abril ubicaran una carpa amb la que procedir la neteja dels vehicles de serveis. L’ozó, afirmen, és un dels elements capaç d’eliminar el Covid 19 molt més ràpid que el clor. Per això, duran a terme aquestes desinfeccions a l’Avinguda del País Valencià contestana, per on podran passar tots els vehicles de serveis que hagen de ser desinfectats.