Inici Alcoi El grup Nudisco de l’alcoià Miguel Àngel Alcaraz premia als seus treballadors...

El grup Nudisco de l’alcoià Miguel Àngel Alcaraz premia als seus treballadors per l’esforç durant l’Estat d’Alarma

331
0
COMPARTIR

La recent ampliació de les condicions de l’Estat d’Alarma actiu a tota Espanya des del passat 14 de març ha obligat a molts sectors productius a aturar la seua producció. L’objectiu és impedir al màxim la transmissió del coronavirus reduïnt al màxim la mobilitat dels ciutadans. No obstant, aquells productors considerats com estratègics estan treballant més que mai. Un sector en concret és el de l’alimentació.

Tendes de menjar, supermercats i un llarg etcèterera enceten ara la tercera setmana de treball de sol a sol per a abastir a la població. Un fet que, teòricament, els està aportant beneficis a costa de posar en risc la salud dels treballadors. Per això, el Grup Nudisco, que presideix l’empresari alcoià Miguel Àngel Alcaraz, ha decidit premiar als seus treballadors pel dur treball que porten desenvolupant durant les darreres setmanes.

Nudisco gestiona 41 supermercats repartits per la Comunitat Valenciana, Múrcia i Tarragona que donen treball a més de mil persones. Tots ells rebran durant la crisi sanitària un sobresou equivalent al 15 del seu salari. L’empresa vol així reconèixer la tasca i les hores que els seus treballadors estan duent a terme al llarg d’aquest episodi extraordinari derivat del Covid19.