Home Destacats Un repte solidari del Rayo Ibense i CEAP recapta més de 1.400...

Un repte solidari del Rayo Ibense i CEAP recapta més de 1.400 euros per als necessitats que atén Creu Roja

717
0
SHARE

La solidaritat és una de les característiques de la idiosincràsia de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla que ha aparegut sobremanera degut a la crisi sanitària, econòmica i social provocada pel coronavirus. Les seues conseqüències són dramàtiques per a moltes famílies a la muntanya alacantina, i són molts els ens i voluntaris que s’han prestat a donar-los suport.

Però la solidaritat també es nodreix de diners amb els que aportar a qui ho necessita elements de primera necessitat, com menjar o productes d’higiene. Una tasca que estan duent a terme els serveis socials de cada població i altres ONG, com Creu Roja o Càritas. A aquests ens van dirigides accions recaptatòries com la que acaba de finalitzar el Rayo Ibense a la vila de les nines.

S’ha articulat mitjançant una sèrie de videos en xarxes socials amb els que superar un repte que baralla esport i llengües com l’anglés. Paral·lelament, els participants havien de donar un euro com a mínim per a participat d’aquesta iniciativa que ha aconseguit reunir més de 1.400 euros per a Creu Roja. El xec ja ha sigut entregat a l’ens a Ibi, des d’on centralitza la seua acció per a arribar a les més de 2.000 famílies que atén Creu Roja no sols a Ibi, sinó a la resta de poblacions de la Foia de Castalla.