Home Foia de Castalla El departament de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Ibi renova la cartelleria amb...

El departament de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Ibi renova la cartelleria amb la normativa COVID-19

557
0
SHARE

Aquesta setmana la Regidoria de Serveis Públics ha renovat els prop de 150 cartells instal·lats per tot el municipi amb normativa per a combatre la COVID-19, en aquest cas adaptada a la situació actual de “nova normalitat”.
Situats en espais públics, parcs i jardins i zones de trànsit de persones aquesta nova cartelleria està destinada a informar sobre l’obligatorietat normativa i les recomanacions per a la prevenció del contagi del coronavirus en la fase actual.
Els missatges, expressats de manera clara i visual, recullen mesures de seguretat com l’ús obligatori de la màscara en majors de 6 anys, sent recomanable en població infantil entre 3 i 5 anys; la recomanació de mantindre la distància social mínima de 1,5m, així com el suggeriment de caminar sempre per la vorera dreta, en el sentit del trànsit; l’evitar, en voreres, glorietes, parcs i en espais públics en general, les aglomeracions i l’advertiment de desinfectar-se sempre les mans abans i després d’usar jocs infantils, tocar el mobiliari urbà o usar instal·lacions esportives.
Miriam Laurí, tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis Públics, ressalta la gran dedicació en la lluita contra el virus des de totes les àrees d’acció municipal. A més, explica que en aquesta batalla és de vital importància que la informació arribe al ciutadà de manera eficaç i actualitzada. D’altra banda, recorda que ja en la fase 0 es van instal·lar 100 cartells amb la mateixa finalitat i que ara han quedat substituïts. I amb la màxima de “el virus segueix entre nosaltres” apel·la al respecte a la normativa, per part dels iberuts, per a no retrocedir en la contenció d’aquest brot epidèmic i patir, de nou, les conseqüències que això comporta.