Home Alcoi La temporada de bany a les piscines municipals d’Alcoi començarà el proper...

La temporada de bany a les piscines municipals d’Alcoi començarà el proper 18 de juny

632
0
SHARE

Les tres piscines municipals de la ciutat d’Alcoi: Batoi, José Trenzano Alós i Caramanxel, obriran les seues portes als usuaris divendres 18 de juny donant inici a una nova temporada estival que, tal com succeïra en l’anterior, es veurà condicionada per les mesures sanitàries reguladores per als espais destinats al bany recreatiu. El diumenge 5 de setembre serà quan es done per finalitzada la temporada.

Des de la Regidoria d’Esports s’ha treballat i es treballa perquè les piscines complisquen amb les mesures higièniques, sanitàries i de seguretat necessàries en l’actual context per a tranquil·litat de totes les persones usuàries i que un any més totes i tota la ciutadania puga gaudir de l’estiu en les piscines municipals.

Els principis sobre els quals es treballa per a determinar les actuacions a realitzar en les diferents instal·lacions i l’ús que faça d’aquestes són aforament, distància, higiene i desinfecció. En aquests moments cal ressaltar que el màxim aforament permés en les piscines és del 75%, almenys fins al 30 de juny.

L’obertura de les piscines suposa, a més d’una oferta lúdica i recreativa per a la ciutat, la creació de més de 20 ocupacions temporals entre socorristes i conserges.

Les persones que desitgen aconseguir el carnet d’abonament temporada 2021 el podran fer a partir de demà dimarts 8 de juny en horari d’atenció al públic en les oficines del Centre d’Esports. Poden consultar la resta de tarifes en la secció deportes en la web de l’Ajuntament d’Alcoi. https://www.alcoi.org/ca/areas/deportes/noticias/noticia_0030.html. Es mantenen els preus i els abonaments dels últims anys.

“Un any més donarem una opció lúdica per a l’estiu dins de la ciutat amb les nostres piscines municipals. També és important ressaltar que mantenim els mateixos preus i abonaments de temporada dels últims anys, d’aquesta manera intentem facilitar l’accés al màxim nombre de persones possible. Gràcies a les piscines municipals donem ocupació a 20 persones durant la temporada d’estiu, la qual cosa també cal ressaltar”, ha conclós el Regidor d’Esports, Alberto Belda.