Home Castalla Els actes religiosos centren la programació per a les No Festes de...

Els actes religiosos centren la programació per a les No Festes de Moros i Cristians a Castalla

716
0
SHARE

De l’1 al 4 de setembre és el lapse de temps en que la ciutat de Castalla es submergeix en els seus Moros i Cristians. Una de les èpoques més esperades de l’any i que tampoc en 2021 es podrà gaudir als carrers de la capital de la Foia. Però això no vol dir que el món de la Festa castelluda no tinga ganes de celebrar una dates tan especials. I ho farà amb els esdeveniments que les mesures de prevenció contra la Covid19 permeten a dia de hui.

Això suposa que els actes festers d’enguany es centraran en activitats religioses. De fet, l’Agrupació de Comparses i l’Ajuntament de Castalla han programat 4 jornades centrades en l’homenatge de la població a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat, a qui se li dediquen els festejos. Així, hi han previstes fins a 9 misses entre l’1 i el 4 de setembre. Els dies 2 i 3 hi haurà triple eucaristia, ja que són els dies centrals que es dediquen a la patrona, i inclús el divendres 3 es podrà portar flors a la imatge. Serà des de les 19h, mentre que la resta de jornades a excepció de l’1 i el 4 de setembre les misses tindran lloc a les 9, 11 i 20h.

El colofó dels festejos tindrà lloc el diumenge 5 de setembre a partir de les 21.30h, quan està previst el llançament del castell de focs artificials que tradicional posa punt i final als Moros i Cristians de Castalla.