Home Benassau Un vídeo en xarxes socials és la principal aposta de Benasau per...

Un vídeo en xarxes socials és la principal aposta de Benasau per a incentivar les visites turístiques

878
0
SHARE
Un dels carrers cèntrics de Benasau, imatge que apareix en el vídeo promocional de la localitat.

L’Ajuntament de Benasau promociona mitjançant un espot publicitari l’encant natural i gastronòmic del municipi, un dels més xicotets de l’interior de la província d’Alacant. L’objectiu d’aquesta campanya no és altre que donar a conéixer el destí d’interior en la Costa Blanca i potenciar la seua oferta rural i gastronòmica del municipi. La campanya rep el nom de ‘Naturalesa i gastronomia en la Costa Blanca’.

La iniciativa, que consisteix en un espot publicitari i el posicionament de la seua nova pàgina web, s’emetrà mitjançant anuncis en xarxes socials, mitjans digitals i Google per diferents ciutats d’Espanya, encara que especialment se centraran els esforços en les grans ciutats de la Comunitat Valenciana.

L’Alcalde, Raúl Dalmau, ha destacat en el vídeo de presentació que “la Costa Blanca és molt més que sol i platja i a 20 minuts de la costa hi ha un gran entorn natural, patrimonial i gastronòmic. Gràcies al Patronat Costa Blanca podem donar a conéixer la nostra oferta turística”.

Suportats en el potencial que tenen per les seues muntanyes i el seu patrimoni, història, excel·lència gastronòmica i entorn immillorable, l’Ajuntament ja va posar recentment en funcionament una nova pàgina web. Mitjançant cartelleria informativa i QR’s enllaçats, aquesta permet tindre una guia turística informativa de la localitat en el telèfon mòbil.

Gastronomia i patrimoni

Cal destacar que el vídeo promocional mostra imatges de les festes patronals, on la pericana i la paella són les protagonistes culinàries i on la música, la cultura i els focs artificials són les estreles de les revetles.

Mesclar aquests encants amb els del seu barri antic -declarat Bé de Rellevància Local i Nucli Històric Tradicional-, presidit per la seua torre palau -Bé d’Interés Cultural-, a més de tot el seu entorn natural i muntanyenc fan de la localitat un dels municipis amb més encant de la província d’Alacant. La idea que es vol traslladar al turista és que es pot perdre per a trobar-se a la localitat.

Des de l’Ajuntament han animat als veïns a convertir-se en impulsors de la campanya compartint-ho en les seues xarxes socials.