Home Alcoi Comencen les obres de construcció de la nova rotonda d’accés al polígon...

Comencen les obres de construcció de la nova rotonda d’accés al polígon Cotes Altes d’Alcoi per 26.000€

265
0
SHARE
L'encreuament en l'accés al polígon Cotes Baixes d'Alcoi, on va a ubicar-se una rotonda.

L’IVACE subvenciona el 98,61% de la inversió total, que serà de 26.009,51 euros, per tant l’Ajuntament aportarà 361,53 euros. En 6 anys s’han invertit un total de 7 milions als polígons industrials de la ciutat.

Aquesta setmana ha començat l’actuació que propiciarà la millora viària de la rotonda provisional existent en l’accés al polígon industrial de Cotes Altes de la ciutat d’Alcoi. Les obres tenen un cost total de 26.009,51 euros. IVACE aportarà el 98,61% de la inversió, és a dir 25.647,98 i l’Ajuntament la part restant 361,53 euros. El termini d’execució és de 3 setmanes.

Actualment la glorieta es troba únicament senyalitzada horitzontalment. A causa del desgast de la mateixa pintura i la falta de visibilitat, la intersecció pot resultar perillosa per als diferents usuaris de la via. Açò motiva que, amb aquesta actuació, es propose la construcció de les illetes necessàries per a millorar la funcionalitat de la rotonda. Es preveu que aquestes siguen remuntables per a facilitar el gir als camions. Així mateix, s’intervindrà sobre l’itinerari d’accés al polígon, que presenta problemes d’accessibilitat.

Tasques a desenvolupar

Les obres han començat per la repavimentació amb paviment podo-tàctil en passos de vianants. La pròxima setmana se centraran en la rotonda i hi haurà canvis en la circulació: en concret, únicament es podrà accedir al polígon cap a la part dreta, que serà de pujada, deixant la part esquerra de baixada. És a dir, el carrer filà Judios que actualment és de doble direcció, serà de direcció única.

“Estem davant d’una actuació de millora de les nostres àrees industrials que se suma a totes les que hem fet en els últims 6 anys, a través de la Subvenció de l’IVACE (4,1 milions) i que també té una aportació de l’Ajuntament d’Alcoi (2,92 milions). Estem parlant ja de més de 7 milions en els últims 6 anys. Hem de dir que totes aquestes actuacions formen part del pla Impulsalcoi, on es pretén millorar la indústria i que, evidentment, són actuacions consensuades amb tots els agents industrials de la ciutat i que són confirmades pel Consell Econòmic i Social”, ha indicat el Regidor d’Innovació, Indústria i Activitats d’Alcoi, Jordi Segura.