Home Alcoià 28 localitats de l’Alcoià i El Comtat rebrán ajudes de la Diputació...

28 localitats de l’Alcoià i El Comtat rebrán ajudes de la Diputació per a la construcció, ampliació o millora de les instal·lacions esportives

662
0
SHARE
El Poliesportiu Rubén Plaza d'Ibi
El Poliesportiu Rubén Plaza d'Ibi

La Diputació d’Alacant destinarà aquest any prop de 6,3 milions d’euros per col·laborar amb els municipis de la província a la construcció, ampliació o millora de les instal·lacions esportives. Un total de 131 ajuntaments i entitats locals es beneficiaran d’aquest ambiciós paquet inversor que s’emmarca al Pla +Esport, i 28 són de les comarques de les comarques de la muntanya alacantina.

A les comarques de l’Alcoià i el Comtat rebran subvenció els ajuntaments d’Agres, Alcosser de Planes, Alcoi, Alfafara, Almudaina, Balones, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benilloba, Benimarfull, Benimassot, Castalla, Fageca, Famorca, Gaianes, Gorga, Ibi, L’Alqueria d’Asnar, L’Orxa, Millena, Mur d’Alcoi, Onil, Penàguila, Planes, Quatretondeta, Tibi i Tollos.

La construcció de pistes de pàdel, tenis o atletisme, l’ampliació de vestuaris, la reparació de cobertes, la rehabilitació de piscines, la pavimentació de pistes poliesportives, la creació de rocòdroms i circuits de patí, la renovació de la il·luminació dels pavellons o la instal·lació de graderies són algunes de les moltes actuacions que s’executaran gràcies a aquesta convocatòria.

El diputat responsable de l’àrea, Bernabé Cano, ha explicat que la intervenció és “ajudar els nostres pobles a millorar els seus serveis i infraestructures esportives, millorant directament el benestar dels ciutadans”. Així mateix, Cano ha destacat que des de la diputació “Som conscients de la necessitat de seguir impulsant aquest tipus de plans cap als nostres ajuntaments, suposant-los una ajuda econòmica”, ha argumentat.