Home Alcoi La Cambra de Comerç, la filà Muntanyesos i la Creu Roja acompanyaran...

La Cambra de Comerç, la filà Muntanyesos i la Creu Roja acompanyaran a Ses Majestats en la Cavalcada de Reis 2023 d’Alcoi

533
0
SHARE
Adoració dels Reis Mags a la Cavalcada de 2019 d'Alcoi.

Els tres Reis d’Orient tornaran a visitar, aquest any, la nostra ciutat en la CXXXVIII Cavalcada, declarada Bé d’Interés Cultural i Festa d’Interés Turístic Nacional, el dia 5 de gener a poqueta nit. Emnguany tres entitats alcoianes faran costat a Ses Majestats perquè tot funcione perfectament, acompanyant al seguici reial, fent que la il·lusió arribe a milers de xiquets aquest any en Alcoi.

Les entitats que acompanyaran i ajudaran als tres reis seran la Cambra Oficial de Comerç, Industria y Serveis d’Alcoi, la Filà Muntanyesos i Creu Roja Alcoi. Aquest any tornaran les besades i com sempre hi haurà molta il·lusió seran els elements fonamentals de les comitives reials que gràcies a les entitats alcoianes desfilaran sense problemes pels carrers alcoians plens de ciutadans i turistes.

La regidora de Festes, Carolina Ortiz, explica que “l’acompanyament dels tres Reis d’Orient a Alcoi representa la important participació social que el Nadal alcoià té a la societat. Una representació on participen desenes d’entitats alcoianes de l’ampli i ric teixit associatiu que te la ciutat. Més de mil de persones, que s’impliquen, treballen i es deixen la pell, perquè la màgia del Nadal Alcoià ens faça somiar i il·lusionar-nos any rere any”.