Home Alcoià Actaio convoca un fòrum a Ibi per a solventar dubtes respecte al...

Actaio convoca un fòrum a Ibi per a solventar dubtes respecte al futur de les professions de les comarques

531
0
SHARE
Cartell que anuncia la realització del fòrum sobre ocupació a Ibi.

L’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament local d’Alcoi-Ibi-Ontinyent (Actaio) juntament amb l’Ajuntament d’Ibi han organitzat el Fòrum Futur del Treball. L’esdeveniment es celebrarà de forma presencial al Centre Cultural Salvador Miró d’Ibi el dimecres 8 de febrer des de les 10.30h fins a les 18’30h, amb el objectiu que les persones que busquen feina, alumnat i famílies, coneguen les tendències de futur dels treballs que existeixen actualment al territori.

El Fòrum es dividirà en diverses parts. Per una banda, les persones assistents podran gaudir d’un espai amb diversos estands on diferents empreses del territori explicaran les tendències de futur més rellevants de els seus sectors, professions que es crearan, altres que desapareixeran, les que tindran més demanda i altres aspectes més.

D’altra banda, hi haurà dues ponències, la primera a les 12.00h, ‘Treballs amb tendència positiva’ impartida per Ricard Guillem, de CaixabankDualiza; i a les 16.00h sobre ‘Tendències i oportunitats de negoci per emprendre’ per Juan Simó, del CEEI Alcoi-València. A les 17.15h es celebrarà una taula rodona sobre ‘Necessitats de talent del futur a les empreses’ a càrrec d’Alfredo Muñoz, mentor de talent, Paloma Riquelme, Responsable de l’àrea de formació d’AIJU i Beatriz Valls, Directora de RRII de l’empresa ITC-Packaging.

Objectius del fòrum

Aquest fòrum naix de la necessitat d’exposar la direcció cap a la qual van les empreses, així com el seu sector i activitat empresarial, enfocada a aquelles persones que accedeixin a una feina i els pugui interessar com serà el seu futur, les noves relacions laborals, com està afectant i afectarà l’automatització, la innovació, la sostenibilitat i la digitalització.

Tot això explicat per experts en representació d’empreses de la comarca de diferents sectors i activitats. Aquesta activitat està dins del Projecte Experimental VII, subvencionat per Labora i pel Ministeri de Treball i Economia Social, formant part del programa Avalem Territori.