Home Destacats ADIBI rep una donació de 3.600 euros amb els que oferir teràpia...

ADIBI rep una donació de 3.600 euros amb els que oferir teràpia a 9 dels seus usuaris

677
0
SHARE

L’Associació de Persones amb Discapacitat i Malalties Rares d’Ibi, ADIBI, ha rebut una aportació econòmica de 3.600 euros de la Fundació La Caixa, a través de CaixaBank, per al projecte ‘Convocatòria de beques a famílies amb nens i nenes amb discapacitat o malaltia rara per a serveis i teràpies d’atenció sociosanitària’. Aida Fita, directora d’àrea de negoci de CaixaBank a Alcoi, i Ana María González, directora de l’oficina de CaixaBank a Ibi, han fet entrega el xec a la presidenta de ADIBI, Fide Mirón.

El projecte d’ADIBI, que té com a objectiu ajudar a famílies per finançar tractaments i serveis a nens i nenes amb diversitat funcional, millorarà la situació de nou beneficiaris. Gràcies a aquesta ajuda, ADIBI compta amb els diferents serveis terapèutics, com el servei d’atenció i suport psicològic, servei de logopèdia, servei de teràpia ocupacional i el de reeducació psicopedagògica.

Els serveis i les teràpies es realitzen en un espai situat a la Sala de l’Edifici Pilen a Ibi, composada per material rehabilitador i terapèutic totalment adaptat als tractaments que reben aquests nens o nenes. Cal destacar que el confinament i la pandèmia produïda per la Covid19 han generat greus seqüeles als nens i nenes amb necessitats especials que cursen en centres escolars ordinaris i que han vist que els seus serveis i tractaments s’han vist suspesos per evitar possibles contagis.

Arribats a aquest punt, ADIBI és un valor afegit per a totes les famílies que en l’actualitat es veuen perjudicades per la pandèmia, reforçant i recolzant-les gràcies a aquest tipus d’ajudes perquè els seus fills i filles reben els tractaments necessaris.