Inici Castalla AFA Castalla-Onil comunica i aïlla dos positius per PCR entre els seus...

AFA Castalla-Onil comunica i aïlla dos positius per PCR entre els seus usuaris i tanca el centre

541
0
COMPARTIR

El goteig de casos positius per coronavirus a la muntanya alacantina continua, tot i que sense arribar al nivell de brot. Poblacions com Alcoi, Cocentaina, Castalla, Muro, Onil i Tibi han registrat contagis durant les darreres dos setmanes, la majoria dels quals s’han produït a partir del passat cap de setmana. Els dos darrers confirmats s’han detectat dins del centre que l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFA) té a la ciutat de Castalla, i que abasteix també a la veïna localitat d’Onil.

Els dos positius pertanyen a altres tants usuaris del centre i han sigut detectats mitjançant prova PCR. El risc de contagi cap a altres usuaris i cap al personal ha provocat que l’associació haja deixat de prestar servei durant les properes jornades, a l’espera de constatar que ja no hi ha risc de contagi. Les dos persones contagiades es troben aïllades i sotmeses als protocols que dicta la Conselleria de Sanitat Universal.

Així mateix, el Centre de Salut de la capital de la Foia està localitzant a tots els possibles contactes dels usuaris contagiats. Tots aquells que presenten símptomes passaran també la prova PCR per a descartar més contagis. Des de l’Ajuntament de Castalla demanen tranquil·litat a la població i criden a continuar extremant les precaucions respecte a les mesures de protecció sanitària per a aturar possibles nous contagis.