Home Foia de Castalla AFA Ibi rep vora 12.000 euros en subvencions per part de la...

AFA Ibi rep vora 12.000 euros en subvencions per part de la Diputació

1787
0
SHARE

Recentment, l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer i Altres Demències d’Ibi ha rebut notificació de la Diputació Provincial d’Alacant, per la qual se li reconeixien les següents subvencions:

Adquisició de Béns Inventariables: Han estat aprovats un total de 2.570’00 € per a l’adquisició d’un ordinador portàtil, 2 tablets per estimulació cognitiva, 1 pissarra digital i 1 Mirall mòbil quadriculat, que afavoriran un millor equipament a les instal·lacions del Centre , així com una ampliació de les teràpies d’estimulació que AFA Ibi porta a terme.

Programes: s’ha aprovat la realització del Projecte “PROGRAMA D’ESTIMULACIÓ I RESPIR PER A PERSONES AFECTADES PER UNA DEMÈNCIA”, amb un total de 4.622 €, que es destinaran a sufragar despeses de personal.

Oci i Temps Lliure: Per al projecte “CONTACTES AMB L’ENTORN” s’ha destinat una subvenció de 930’05 € per sufragar despeses de transport, amb el qual l’entitat ha volgut que els seus usuaris puguin realitzar excursions per afavorir la seva socialització

Activitats: S’ha concedit un total de 3.809’90 € per al desenvolupament dels Tallers d’Estimulació Física i Funcional i Taller de Dinamització i Interacció Social, així com per sufragar les despeses de la Campanya de Sensibilització… ‘Alzheimer Em Coneixes?’ que AFA Ibi desenvolupa des de fa anys a les escoles de la localitat.

AFA Ibi vol agrair un any més a la Diputació el suport prestat. Es tracta d’un import total de 11.931’95 € amb els quals AFA Ibi pot mantenir i millorar l’atenció prestada als seus usuaris.