Home Alcoi El Museu dels Bombers d’Alcoi es suma a les activitats de la...

El Museu dels Bombers d’Alcoi es suma a les activitats de la II Fira Modernista

0
SHARE

No són pocs els ens i col·lectius que s’han sumat a la II Fira Modernista que la ciutat d’Alcoi enceta en a males penes unes jornades. Un esdeveniment que va camí de convertir-se en tot un hite a la ciutat dels ponts, transformada durant uns dies en capital del modernisme. Bona part dels veïns i comerciants ja tenen llestes les prendes amb les que vestiran per a rememorar l’etapa més daurada en la història d’Alcoi.

Mentre tant, la programació no deixa de créixer i sumar nous ens adeptes, com és el cas del Museu dels Bombers, Muboma. Les activitats que té preparades la infraestructura museística alcoiana es centren en atraure a tota la família, i per això moltes estan pensades per a atraure als més menuts. Entre elles està la possibilitat per als més joves de confeccionar un uniforme que el cos de bombers utilitzava a principis del segle XX, èpota que es recorda en la segon edició de la Fira.

L’esdeveniment tindrà lloc a la ciutat dels ponts entre els dies 17 i 23 de setembre, jornades en les que Alcoi es transformarà per a reviure els temps de Llorenç Ridaura. Aquest divendres 31 es presenta la programació completa.