Home Cocentaina Agents de la Policia Local de Cocentaina han denunciat a una persona...

Agents de la Policia Local de Cocentaina han denunciat a una persona com a presumpte autor d’un delicte falsificació documental

2225
0
SHARE

Agents de la Policia Local de Cocentaina han denunciat a una persona com a presumpte autor d’un delicte falsificació documental, per ús indegut d’una targeta de mobilitat reduïda.

Els agents van sorprendre l’ocupant d’un vehicle en una plaça d’aparcament de mobilitat reducida, al carrer Literat Azorín, amb una targeta d’autorització, amb validesa fins a l’any 2026, al tauler de control de el vehicle.

Preguntant pel titular de la targeta, va declarar que estava al seu domicili. Després de comprovar a la base de dades policial, es va comprovar que el titular de la targeta havia mort en l’any 2018.

Els agents han començat a relitzar les diligències i s’ha informat a més que els fets podrien suposar un delicte de falsedat documental, la qual cosa comporta pena de presó. Aquesta persona s’enfronta a més a una multa per ocupar un estacionament d’aquestes característiques sense estar autoritzat i no reunir els requisits.