Home Alcoi Alcoi durà a terme el I Festival de narració i contacontes d’Alcoi

Alcoi durà a terme el I Festival de narració i contacontes d’Alcoi

184
0
SHARE

Ja s’ha presentat a Alcoi el  Primer Festival de narració i contacontes anomenat: Un Fum de Contes. Aquesta fou la proposta de despesa corrent més votada dels pressupostos participatius 2021 d’Alcoi. Unes jornades culturals de narració molt interessants que comptaran amb 4 dies d’espectacles a l’inici del mes d’octubre i permetran als assitents poder gaudir de la paraula dita.

Silvia Colomer, narradora oral i organitzadora de l’esdeveniment, ha explicat que la proposta té com objectiu que hi haja un espai de contes estable a la localitat. Espectacles, sessions de contes per a adults i també infantils, contacontes amb titelles, conferències i una mostra del llibre  són les principals activitats que s’han organitzat per a la primera edició d’ “Un fum de contes”. Uns actes que també formen part de la Capitalitat Cultural de la ciutat.

Les activitats seran gratuïtes, no caldrà inscriure’s prèviament i estaran centralitzades a l’IVAM CADA d’Alcoi i s’espera que el festival puga consolidar-se a la ciutat.