Home Alcoi AITEX celebra la seua IV gala de premis incloent-hi un nou reconeixement...

AITEX celebra la seua IV gala de premis incloent-hi un nou reconeixement a l’emprenedoria

0
SHARE

AITEX, centre de referència a l’avantguarda en innovació, investigació i desenvolupament tecnològic a Espanya, celebrava ahir la quarta edició dels Premis Empresarials AITEX, consolidant-los com a una de les principals accions del centre per fomentar i dinamitzar el teixit empresarial dels sectors tèxtil i cosmètic de la Comunitat Valenciana i de tot el territori nacional.

Aquests premis, atorgats avui a l’IVAM-CADA d’Alcoi, reconeixen la tasca de les empreses contribuint al seu desenvolupament i projecció en els àmbits de la innovació i la sostenibilitat i la recerca.

De les 15 empreses finalistes a les tres categories, un jurat expert ha escollit, segons la proposta de valor, innovació, sostenibilitat, qualitat i resultats obtinguts, els guanyadors de la 4a edició dels premis. Aquest any, com a novetat, s’ha introduït una nova categoria premiada, la millor iniciativa emprenedora, per donar visibilitat als nous projectes de empreses emergents.

Aquesta gala de premis també ha acollit una ponència sobre el cas de l’expansió de negoci, sostenibilitat i disseny de producte de l’empresa IKEA, a càrrec de Laura Durán, Directora General de Desenvolupament de Negoci i Sostenibilitat i Membre del Comité empresa.