Home Destacats El centre d’Alcoi sofrirà canvis en la circulació i parades d’autobús a...

El centre d’Alcoi sofrirà canvis en la circulació i parades d’autobús a causa de la reparació del paviment de la plaça d’Espanya

220
0
SHARE
Un dels autobusos que presta servei de transport públic a Alcoi.

Després d’acabar l’actuació en un carril del carrer Sant Nicolau, les actuacions de sanejament de llambordes del paviment de la calçada que sofreixen enfonsaments s’han traslladat a la plaça d’Espanya. A consequencia d’aquestes intervencions, el centre d’Alcoi sofrirà canvis en la circulació, que afectaran també als autobusos de línea urbans.

El dilluns 28 de noviembre es trobarà tallat l’accés al carrer Sant Llorenç des de la plaça d’Espanya.i el dimarts 29 l’accés a la zona del Viaducte pels carrer Sant Nicolau, La Cordeta i Casa Blanca o pel pont Francisco Aura o Rebolcat. Com que les obres només son a un carril, si es podrà accedir al centre d’Alcoi des del viaducte.

Canvis a l’autobús urbà el dilluns 28 de noviembre

A LINIA 2, al recorregut d’anada, després de la parada al Teatre Calderón, l’autobús es desviarà cap al roserar pel Pont Sant Jordi i girarà pel carrer poeta Joan Valls fins al Carrer Entenza per incorporar-se al recorregut de la línia normal. Les parades d’Avinguda País Valencia, Passeig de Cervantes, Alzamora (la Fabrica) i Carrer Esproceda (San Roque) quedaran anul·lades.

Respecte a la LINEA 4, en tots dos recorreguts, es realitzarà l’itinerari normal fins a la parada del carrer Sant Blai, on girarà a la dreta per pont de Sant Jordi, realitzant una parada al Capitol per incorporar-se posteriorment a l’itinerari normal per l’Albereda . Les parades d’Avinguda del País Valencià, Passeig de Cervantes, Alzamora (la Fabrica), L’Alameda 10 (cecs), L’Alameda 54 (Teix) quedaran anul·lades durant el dia.

Canvis a l’autobús urbà el dimarts 29 de novembre

A la LINIA 1 al recorregut d’anada eixirà des de Music Carbonell i passarà per Sant Vicent, Sant Nicolauet, Sant Nicolau i al final de la mateixa gir a l’esquerra a Sant Llorenç per fer una Parada provisional. Després en realitzarà una altra a L’Alameda 54 (Teix) i prosseguirà el seu recorregut normal, quedant així anul·lades les parades de Plaça Espanya (Calderon) i Avda. Pont de Sant Jordi 6 (Capitol).

A l’anada de la LÍNIA 2 també passarà per Music Carbonell, Sant Vicent, Sant Nicolauet, Sant Nicolau i al final girarà a l’esquerra a Sant Llorenç amb una parada provisional i després seguirà el seu recorregut normal. Quedaran anul·lades les parades a Gonzalo Barrachina 4, Eng. Cort Merita 6, Recinte Firal, , Eng. Cort Merita s/n i Plaça Espanya (Calderon)