Home Alcoià AITEX convoca una nova edició dels seus Premis Empresarials duplicant la quantia...

AITEX convoca una nova edició dels seus Premis Empresarials duplicant la quantia dels guardons

0
SHARE

L’Institut Tecnològic del Tèxtil (AITEX) llança la tercera edició dels Premis Empresarials amb l’objectiu de promoure, reconèixer i difondre els millors projectes i iniciatives de les empreses tèxtils nacionals.

La innovació i la sostenibilitat sempre han estat factors clau per a l’evolució i el creixement de les empreses del sector tèxtil i cosmètic. Les empreses tèxtils han sabut estar a l’avantguarda de les necessitats actuals, innovant, desenvolupant i millorant productes, processos o serveis. Per reconèixer la tasca de les empreses tèxtils, AITEX llança la tercera convocatòria dels Premis Empresarials 2021 en les seves dues modalitats. 

Premi Innovació davant la Covid19

El premi a la innovació davant la Covid19 es concedirà a aquella empresa que haja potenciat la seva activitat empresarial mitjançant a el desenvolupament d’un producte, servei o procés productiu amb un alt grau d’innovació per proposar solucions davant la pandèmia.

Premi AITEX Sostenibilitat

El premi a la sostenibilitat es concedirà a aquella empresa que haja destacat en la gestió ecoeficient o que hagi desenvolupat un producte, servei o procés productiu que contribueixi activament a el desenvolupament sostenible i la protecció mediambiental. S’estableix per a cada modalitat, un primer premi dotat amb 20.000 € i un segon premi dotat amb 10.000 €, doblant d’aquesta manera les quantitats atorgats en anteriors edicions amb un total de 60.000 € en dotacions.

En el cas que hi haja un empat en les puntuacions, es repartiran 15.000 € per a cada un dels dos finalistes. Un jurat composat per representants de màxim nivell del sector tèxtil, institucional i empresarial, seran els encarregats de valorar els projectes presentats segons criteris de proposta de valor, qualitat de la proposta presentada, innovació, resultats obtinguts, impacte socioeconòmic i impacte mediambiental .

Oberta la presentació de candidatures

La convocatòria de presentació de candidatures finalitza el proper 25 d’octubre a les 12h. Podran participar en els Premis Empresarials AITEX les empreses d’àmbit tèxtil, de les que la seu social principal es trobe dins del territori espanyol. Per participar en la convocatòria, les empreses hauran d’omplir una sol·licitud d’inscripció i un petit resum executiu de la seva proposta l’extensió no serà superior a 5 fulls.

Tota la informació, bases de el concurs i formulari de sol·licitud d’inscripció està disponible a la pàgina web d’AITEX https://www.aitex.es/tercera-edicion-de-los-premios-empresariales-aitex-2021/.