Home Alcoià AITEX dona a coneixer les les empreses finalistes dels seus premis

AITEX dona a coneixer les les empreses finalistes dels seus premis

0
SHARE
Catell promocional de la gala de premis AITEX.
Catell promocional de la gala de premis AITEX.

AITEX ha donat a conexier la llista d’empreses finalistes dels Premis Empresarials AITEX 2022. Els premis han escollit quinze proposte d’un total de 76 projectes, un 53% de les quals són de la Comunitat Valenciana i un 46% d’Espanya.

un jurat expert compost per representants de màxim nivell del sector industrial tèxtil, cosmètic, empresarial i acadèmicha ha escollit els guanyadors en base a la proposta de valor, innovació, sostenibilitat, qualitat i resultats obtinguts de la proposta.

Els finaliste representen cinc empreses en cada una de les categories: tèxtil, cosmètica i emprenedoria. Els guanyadorsdonaran a conéixer els guanyadors i els segons classificats durant l’acte de lliurament, el pròxim 24 de novembre a les 18:00 a l’IVAM-CADA Alcoi.

El guanyador de cada modalitat obtindrà una dotació econòmica de 20.000 €, sent 10.000 € la quantitat que obtindrà el segon classificat. Repartint així un total de 90.000 € a premis.

A més, aquesta gala s’aprofitarà per a fer un seminari professional de primer nivell de la mà de Laura Durán, directora general de Desenvolupament de Negoci i Sostenibilitat i Membre del Comitè de Direcció d’IKEA, qui explicarà el model seguit per aquesta empresa.